Klein dorpsfeest 2014

Er waren afgelopen zaterdag nog broodjes te krijgen in onze supermarkt. Ja een ware run met dit evenement is er niet geweest op de broodjes.P1010629

Om zaterdagmiddag een finale volleybal te spelen waren er donderdagavond al voorrondes geweest tussen de buurten in ons dorp.

Natuurlijk werd er donderdagavond al behoorlijk gestreden en het beloofde dan ook een hele mooie zaterdagmiddag te worden.

Zaterdagmorgen:

In samenwerking met de knutselclub en het dorpsbelang was er voor de kinderen een heuse Elfstedentocht uitgezet in ons dorp.Op verschillende plaatsen in ons dorp moesten de kinderen vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren.

Zaterdagmiddag:

Met het mooie weer was het heerlijk om een kijkje te nemen op het sportveld.Voor de kinderen was er natuurlijk weer een glijbaan en een springkussen welke dankbaar gebruik van werd gemaakt.

En dan het volleybal. Natuurlijk ging het om de eer van de buurt en er werd hier en daar ook fanatiek gestreden.Ook was er even tijd om met elkaar even bij te babbelen.Kortom een geslaagde dag.