Uitvaartver. “de laatste eer”.

Druk op de afbeelding voor een vergroting.

Druk voor een vergroting. 


Globaal kostenoverzicht begrafenis/crematie

Globaal kostenoverzicht

 

 

 

Reglement begraafplaats.

Op onze begraafplaats gelden regels welke u hieronder in het reglement terug kunt lezen.

Reglement begraafplaats Oosternijkerk

 

 

 

 

Afspraken aangaande urnen nissen.

Het college van kerkrentmeesters heeft met de beheerders van de begraafplaats te Oosternijkerk een urnenmuur voor 8 nissen gerealiseerd aan de achterzijde  op het kerkhof.

De nissen in de muur hebben een binnenmaat van plm. 37 x 37 x 37 cm en zijn voorzien van natuurstenen afdekplaten. Bij ingebruikname van de nis krijgt u de beschikking over de afdekplaat welke u naar eigen inzicht kunt laten graveren.

De blanco afdekplaat kan in overleg met de beheerders van de begraafplaats ervan afgehaald worden om te laten graveren.

Na voltooiing zal de afdekplaat worden terug geplaatst  op de nis in de urnenmuur. In elke urnen nis kunnen maximaal 2 urnen worden geplaatst.  Indien een urn moet worden bijgezet zal in overleg met u en de beheerders een passende uitvoering worden besproken.

Na vergunning en betaalde kosten van een nis, zal er een bewijs van eigendom worden uitgegeven en zal de relevante informatie worden toegevoegd aan haar administratie. Conform de regels mogen de graven niet onderling zonder tussenkomst van de beheerders worden verhandeld of verkocht.

De kosten voor een urnen nis bedraagt € 300,00. Per jaar is een bedrag van € 12,50 aan grafrechten verschuldigd. Ook is er de mogelijkheid om het voor meerdere jaren (5,10,15,of 20 jaar) af te kopen , rekening houdend met inflatie.

De kosten voor het plaatsen van een urn bedraagt € 200,00

De kosten voor een nis zullen direct bij uitgifte moeten worden voldaan. Grafrechten zullen worden geheven vanaf het eerst volgende kalenderjaar.

U gaat pas definitief verplichtingen aan na de aanschaf en betaling van een urnen nis.


Bekijk ook eens de website van Crematorium en uitvaartcentrum Dokkum

U opent hiermee een nieuwe pagina, wanneer u deze weer sluit met het kruisje komt u weer terug op deze pagina.

Uitvaart vereniging Dokkum en Omstreken is sinds augustus 2018 gevestigd aan de rondweg in Dokkum. Na de verbouwing beschikt het gebouw over een ruime ontvangst en ceremonie ruimte, drie opbaarkamers en een koffiekamer