Welkom

Fijn dat u onze site bezoekt!                                                                         facebook_logo_klein

Oosternijkerk (Fries: Easternijtsjerk, of afgekort Nijtsjerk) ligt in de gemeente Dongeradeel, in een landelijk gebied in het Noordoosten van Friesland. Oosternijkerk heeft de kenmerkende eigenschappen van het platteland; de rust, ruimte en het groen met de Waddenzee en het Lauwersmeergebied naast de deur.

Lees meer over Oosternijkerk

Laatste nieuws:

Dorpsfeest 2019

Het opbouwen van de versiering van de straten 18 juni. Dag 2 Zon hoog aan de hemel en gezellig druk in Oosternijkerk. Veel mensen die gewoon gezellig met elkaar babbelen. Leuk zo’n avond om dan door Oosternijkerk te wandelen.

Kinderprogramma vrijdagmiddag

Vrijdagmiddag is er om 13:30 uur voor alle kinderen uit Oosternijkerk uit groep 1-8 van het basisonderwijs en het speciaal onderwijs een kindermuziekprogramma!!! De kinderen uit Nes en Niawier zijn om 19:00 uur ook van harte welkom in de feesttent … Lees verder

Dorpsfeest 2019

Het opbouwen van de versiering van de straten 17 juni

Avond 4-daagse

De afgelopen week werd de avond 4-daagse weer georganiseerd door het dorpsbelang. Zo’n 100 deelnemers hadden  zich ingeschreven voor 4 avonden. Op de laatste avond kwamen hier nog ongeveer 30 deelnemers bij!