Bedrijventerrein ’t Oogh

Door de samenwerking tussen de ondernemers uit Oosternijkerk en de gemeente Dongeradeel is het bedrijventerrein ’t Oogh ontstaan. Dit bedrijventerrein is in 2001 gerealiseerd. Het project is zo succesvol verlopen dat alle kavels reeds zijn verkocht. Voorzichtig wordt nu weer gedacht aan een volgende fase. Wij houden u via deze internetsite op de hoogte van de ontwikkelingen. Ondernemend Oosternijkerk zet zichzelf op de kaart. Een prachtige ontwikkeling voor dit dorp te midden van een gezonde en sterk agrarische omgeving.

De vereniging van Dorpsbelangen Oosternijkerk is bezig met plannen voor de uitbreiding van het bedrijventerrein.Er zijn inmiddels een aantal aanmeldingen bij het dorpsbelang binnengekomen. Dit zijn er helaas nog niet voldoende. Gemeente Dongeradeel is niet eerder bereid de 2e fase van het bedrijventerrein te ontwikkelingen, voordat concreet het merendeel van de 2e fase is ingevuld.

Wij roepen u daarom op om ons te laten weten als u serieuze plannen voor een bedrijfspand op bedrijventerrein ’t Oogh heeft en willen u vragen om dan contact op te nemen met het  Dorpsbelang Oosternijkerk. ( of e-mail naar dorpsbelang@oosternijkerk.com)