Survivalrun zaterdagmiddag 25 juni 2016

Survivalrun dorpsfeest 2016 :

Net als elk dorpsfeest staat er voor de zaterdagmiddag weer een krachtmeting tussen de verschillende buurten gepland! Voorgaande jaren was dit vaak in de vorm van een zeskamp. Dit jaar heeft de feestcommissie het ludieke idee geopperd om dit in de vorm van een survivalrun te gieten.

In en om het bos is een parcours uitgezet met diverse hindernissen. Uiteraard zijn dit door iedereen te nemen hindernissen, want het uitgangspunt is, dat wie voorheen aan de zeskamp meedeed, nu ook mee kan doen. Wij hopen dan ook dat de deelname net zo groot en misschien nog wel groter is dan met een zeskamp.

Deelname is vanaf de jeugd die op het voortgezet onderwijs zitten. De teams bestaande uit 8 personen, waarvan minimaal twee dames, starten om de vijf minuten en leggen het parcours af om uiteindelijk gezamenlijk over de finish te komen. Samenwerken zal gedurende de run belangrijk zijn.

De tijd die een team neerzet is leading, maar worden hindernissen niet of fout genomen, dan worden er tijdstraffen gegeven. Lukt het een teamlid na twee keer proberen niet om een hindernis te nemen, dan mag een ander teamlid de hindernis nogmaals nemen en word er geen tijdstraf gegeven. (helpen van een teamlid mag altijd)

Wat vragen wij van elke buurt?

Opgave van teams (8 personen minimaal twee dames) via voorzitters buurten. Meerdere teams per straat is geen probleem. De teamcaptain graag als nr. 1 vermelden.

I.v.m. de jurering bij elke hindernis vragen wij per buurt minimaal één en maximaal twee vrijwilligers, die een hindernis willen bemannen. Deze namen kunnen ook op het formulier worden ingevuld.

Graag zien wij voor 13 juni alle inschrijvingen tegemoet via dorpsbelang@oosternijkerk.com

feestcommissie op brug

De feestcommissie